6 Ting der sker, hvis du glemmer ansigtscremen

Alle ved at ansigtscreme er vigtig, men ved du hvorfor? Det indlysende svar er, at din hud kan blive tør, men der er andre grunde til at det er vigtigt at bruge ansigtscreme fuld af skønne naturlige ingredienser.

  1. Du kan få flere rynker.

Det er sandt: Hvis du glemmer ansigtscreme, kan det føre til rynker senere i livet. Når huden ikke bliver beskyttet med en creme og bliver tør, resulterer det i sidste ende på et sammenbrud af kollagen og øget aldring.

  1. De rynker, du allerede har bliver dybere

Uden fugtighedscreme kan dine nuværende linjer i huden blive endnu tydeligere. Dehydreret hud viser alle linjerne. Hvis de skal være mindre fremtrædende anbefaler dermatologer at fugtiggøre huden med en fugtighedscreme indeholdende naturlige ingredienser.

  1. Din hud vil virke kedelig – især når det er koldt udenfor.

Om vinteren bliver luften tør og tør luft kan dehydrere din hud og fjerne det beskyttende ydre lag – så irritationsmidler kan komme ind og forårsage rødme og flager.

  1. Det vil forværre din akne.

Fugtighedscreme til ansigtet er din ven, hvis du har uren hud. Tørhed kan faktisk gøre din akne værre. Hvis du er bange for at få alt for fedtet hud, skal du vælge en fugtighedscreme, der passer til dine behov. Folk med akne bør bruge en olie-fri, duftfri ansigtscreme til at pleje deres hud.

  1. Din makeup vil se ujævn ud

Kender du de små linjer under dine øjne, hvor ud har brugt concealer? De vil se værre ud, hvis du ikke hydrerer dit ansigt, før du bruger makeup. Makeup sætter sig fast i tørre områder på huden og gør fine linjer endnu tydeligere. For at få det bedste resultat bør man vente ca. fem minutter, inden du bruger foundation, så din fugtighedscreme kan nå at absorbere ordentligt.

  1. Din hud vil klø

Du kender måske den ubehagelige følelse din hud har, når du lige er kommet ud af bruser? Forestil dig det – hele dagen lang. Hvis alle de ovenstående grunde ikke er grund nok til dig til at bruge masse af ansigtscreme, så bare tænk på den følelse.

Besøg https://www.veracura.com/ for at finde gode ansigtscremer med naturlige ingredienser

Related posts