Bliv lige så god som en vinduespudser med vinduespudserudstyr

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har nok glanet måbende på en vinduespudser, der næsten på autopilot renser ruderne og gør dem rene, hvor blikket allerede er ved at afsøge, hvad der skal ske med den næste ruden, mens hånden med udstyret er på den foregående.

Det ser virkelig ud som om, at det kun er kroppens begrænsninger, der sætter en stopper for, at der ikke bliver vasket hurtigere.

Arbejdet er altid udført så grundigt, og man ville ønske, at man næsten kunne gøre det lige så legende let og gerne lige så hurtigt, mens det stadig blev gjort så perfekt rent.

Noget af det handler jo om teknik, men det kan man øve sig på, for desto bedre man bliver, desto mere overskueligt bliver det – og man kan hurtigt komme videre til noget sjovere arbejde.

Men man kan starte med at kigge på vinduespudserens udstyr.

Vinduespudserudstyr

Det er altid en god start med vinduespudserudstyret

Det rette udstyr er kun så godt som den, der kan finde ud af at bruge det, så man kan stå med det bedste i hånden og stadig ikke udrette det store.

Det handler så også her om, at man skal lære at bruge det udstyr, specielt hvis man overgår til noget nyt.

Nogle vinduespudsere foretrækker – eller har ikke andre valg – end at starte med det grove udstyr, og så får de noget bedre, som de får flere penge at gøre godt med, eller det slet og ret bliver opfundet.

Og det handler om at holde øvelserne ved lige, for sådan bliver man god til at bruge det gode vinduespudserudstyr.

Det kommer ikke af sig selv, men det er i hvert fald en god start, at man investerer i det perfekte vinduespudserudstyr, så man kan gøre det lidt sjovere – og med tiden hurtigere – for sig selv at vaske vinduer derhjemme nu og da.

Flere Nyheder