En diamanthalskæde kan bruges til enhver anledning

14 maj 2020
Lotte Hindsberg

Noget af det smukkeste er en halskæde på en smuk hals. Det har ingen betydning om den hænger på en ung smuk kvinde eller en middelaldrende kvinde med et par ekstra kg. på sidebenende.

Det interessante ved en halskæde er at den kan være alt fra en enkel kæde med et vedhæng til at være stort og næsten voldsomt. Det afhænger ofte af personen, anledning og påklædning hvad der passer.

Det betyder også at det er muligt at have mere end en halskæde og mange forskellige slags. Fra billige til dyre halskæder med diamantvedhæng. I plastik til andre der er lavet af sølv og guld. Du kan læse mere her https://caratdiamanter.dk/smykker/halskaeder

Diamanternes spændende historie

Selvom halskæder kommer i mange former, størrelser og materialer er der nu noget specielt ved en halskæde lavet af diamanter. Det bringer tankerne hen på Hollywood og ren dekadence.

For hvem husker ikke den halskæde som Richard Burton forærede sin berømte hustru. Verdens smukkeste kvinde, Elisabeth Taylor. Halskæden havde en diamant på hele 65 carat og havde kostet over en mio. dollars.

Det smukke ved en halskæde er også at man kan bruge en til en hver lejlighed. Både til hverdagsbrug, men også til fest. Nogle halskæder kan endda forvandle en halvkedelig kjole til en elegant unik kjole. Djævlen sidder i detaljen, så og sige.

Selvom mange af de diamanter der bliver brugt er på under 1 carat, da en diamant på over 1 carat både er stor, men også sjældent så er det sjovt at vide at verdens største diamant blev fundet i Sydafrika helt tilbage i 1905. Den var på 3106 carat. Den blev senere et par årtier senere kløvet og ud af kæmpe diamanten fik man hele 105 forskellige diamanter.

Den største fik navnet Afrika stjerne og er i dag en del af de engelske kronjuveler.

Flere Nyheder