Få professionel hjælp til ejendomsadministration

26 november 2020
Tina Høy

Hvis I er en ejerforening eller en andelsforening, er der mange opgaver, der skal løses. Måske skal I også til at begynde på en byggesag. Som bolig- eller andelsforening er det nødvendigt at få hjælp til rådgivning i byggesager og budget samt vedligeholdelsesarbejder, have en erfaren referent og dirigent til bestyrelsesmøder, få rådgiver i beboerklagesager osv. osv. Bricks and Blocks arbejder professionelt med ejendomsadministration i København.

Hvorfor skal I som ejer- eller andelsforening vælge Bricks and Blocks? Monica Øgaard-Nielsen fra Bricks and Blocks har over 10 års erfaring med ejendomsadministration af foreninger. Hun vurderer hver enkelt forenings behov modsat tendensen til stordrift så mange andre steder, og ser på den enkelte beboer og bestyrelses vilkår og behov. Bricks and Blocks ambition er at yde det bedste for foreningen og ikke at love mere, end rådgiveren kan holde. 

En stor erfaring og viden om ejendomme gør, at Bricks and Blocks vil arbejde med jeres bygnings vedligeholdelse og sætte sig ind i, hvad der er nødvendigt og hvornår. 

Bricks and Blocks ydelser

Ejerforeninger 

Bricks and Blocks kan sørge for at udarbejde jeres årsregnskab og budget, opkræve fællesudgifter mm., håndtere forsikringssager, afholde generalforsamlinger, byggesagsadministration (inkl. lån) og alt andet, der er brug for.

Andelsforeninger

Rådgiveren hos Bricks and Blocks arbejder professionelt med andelsforeningers salg af andele, byggesagsadministration, økonomisk rådgivning til bestyrelsen, afholdelse af generalforsamling osv. 

Byggesager

Bricks and Blocks er en uundværlig rådgiver i byggesager og sørger for al praktisk med  betaling af fakturaer, indhentning af tilbud på byggeteknisk rådgivning, hjælp til lån og sparring vedr. finansiering, gennemgang af vedligeholdelsesplan og meget andet.

Personlig rådgivning

Monica Øgaard-Nielsen vil være jeres personlige rådgiver, der sørger for at indhente lånetilbud, opstille konsekvensberegninger ved vedtagelse af forslag, rådgivning vedr. forslag fra medlemmer samt i forbindelse med beboersager, renskrivning af vedtægter osv.

Jeres rådgiver har en baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler med efterfølgende udbygget HD i Organisation og ledelse. 

Flere Nyheder