Fald til ro med en smuk drømmefanger

Drømmefangeren er en indiansk opfindelse. Den blev oprindelige lavet til at skulle hænge over din seng. Her skulle den fange de dårlige drømme i sit net. Så kun de gode drømme passerede gennem nettet. Og du fik en god og dejlig søvn. Om morgenen bliver de dårlige drømme, som den fangede, så opløst. I dag bruger man stadig drømmefangeren udfra denne betydning. Men det er oftere til at hænge over små børns senge. Den kan desuden også fungere som en flot dekoration. 

Men hvor køber man en smuk drømmefanger? Læs med her!

Køb smukke drømmefangere hos krystalæsken

Hos webshoppen Krystalæsken kan du finde mange smukke drømmefangere. De er lavet i træ. Fra træringen hænger der fine fjer i hvid eller sort. Inde i træringen er der forskellige små dekorationer. F.eks. en elefant eller små perler. I træringen er der også et slags net. Det er dette net, der efter den oprindelige tanke, skal fange dine onde drømme. 

Du kan gå på opdagelse hos Krystalæsken og finde lige den drømmefanger, som passer bedst til dit hjem. Eller give den som en fin gave. Hos Krystalæsken finder du også mange andre fine gaveidéer som smykker, engle, krystaller, røgelse og meget andet.

Giv en drømmefanger som gave

En drømmefanger er en virkelig god gave. Det kan være, til en du holder af, som du ønsker skal sove godt og have gode drømme. Det kan også være en fin gave til de nybagte forældre. Der er noget symbolsk over at hænge drømmefangeren over barnets seng og sørge for, at barnet udelukkende drømmer gode drømme.

Nogle siger også, at den kan få barnet til at falde hurtigere i søvn. Desuden er det også bare en flot dekoration, og den kan fungere som en fin uro hen over barnets seng. Den kan også være en flot dekoration i soveværelset. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *