Find information om GLS priser online

17 april 2020
Astrid Pedersen
Find information om GLS priser online

Har du brug for at sende pakker i ny og næ – for eksempel til venner eller til familie medlemmer rundt omkring i landet, eller et helt andet sted i verden? Eller er du indehaver af en webshop, og har du i den anledning behov for en fast løsning, når det handler om kunde forsendelser? Så kan du med fordel vælge et af de største og mest velrenommerede fragt og forsendelses firmaer i verden, nemlig GLS.

Hvad er fordelene ved at vælge GLS som leverandør af forsendelses tjenester?

GLS hører til i den absolutte superliga, når det handler om fragt og forsendelse. På internationalt plan er GLS i spydspidsen med hensyn til såvel privat forsendelses service som i forbindelse med erhvervs løsninger, på lige fod med eksempelvis DHL og UPS.

Herhjemme er GLS’ nærmeste konkurrent det fælles nordiske fragt og logistik firma PostNord. Og den konkurrence vinder GLS på mange parametre. Eksempelvis er GLS generelt billigere på forsendelse, især når det handler om erhvervs forsendelser.

GLS kan præsentere rimelige leverings tider, og en rigtig god track and trace tjeneste. Og så kan du vælge imellem dør til dør levering, eller aflevering og afhentning i pakkeshop. På den måde er GLS faktisk næsten fuldt ud så fleksibel som PostNord, idet GLS har et rigtig stort netværk af pakkeshops rundt omkring i landet. Dette betyder fleksibel forsendelse og afhentning, idet GLS pakkeshops som oftest er placeret i lokale supermarkeder, kiosker og andre nærbutikker.

Af samme grund er GLS et særdeles populært valg blandt webshop ejere, som kan få tilbudt en erhvervskunde løsning og dermed kan gøre fragtpriserne i shoppen mere rimelige – til gælde for kunderne. Samtidig tilbyder GLS en track and trace løsning, som gør det nemmere for såvel afsender som modtager at spore forsendelsen på dens rejse.

Læs mere på danske-fragtpriser.dk

Flere Nyheder