Forkæl familien med en ny brugt bil

02 juni 2020
Astrid Pedersen

Er det på tide med fire nye hjul i garagen? Af og til har man brug for enten at foretage udskiftninger eller udvidelser i den hjemlige vognpark. Familiens behov for transport kan ændre sig i forbindelse med forøgelse eller nye arbejdsforhold. Det kan være at I er flyttet på landet og derfor har brug for en ekstra bil til at køre frem og tilbage mellem job, skole, daginstitutioner, indkøbs faciliteter og hjem. Eller måske har I bare brug for en bil som kan rumme flere mennesker og mere udstyr.

Overvej at købe en brugt bil til familien

Under alle omstændigheder vil I nok ikke skulle vente for længe med at anskaffe bilen når først i har erkendt behovet herfor. I er sandsynligvis godt i gang med at indsnævre søgefeltet ud fra kriterier så som brændstof økonomi, sikkerhed og køre egenskaber. I har sikkert gjort jeres research i diverse bil magasiner og brochurer og kender efterhånden forskel på sedan, hatchback og coupé. Og måske har I oven i købet været forbi en forhandler og fået en prøvetur i en af jeres favorit modeller.

Men som familie i vækst vil i have brug for fleksibilitet og luft i budgettet. Dette spiller meget dårligt sammen med køb af ny bil. I Danmark er nye biler nemlig belagt med så høje skatter og afgifter at de færreste kan finansiere køb af ny bil uden at skulle optage et bil lån. Og I har nok sjovere og mere nyttige ting at bruge penge på end at afdrage på gæld.

Derfor er det en god idé at vende blikket mod brugtvogns markedet. Her vil I med sikkerhed kunne finde en god bil, som kan fungere som familiebil i mange år – og det til en brøkdel af nyprisen!

Du kan læse mere om køb af brugte biler på fartglæde.dk

Flere Nyheder