Glæd hele familien med en Skoda

07 maj 2020
Søren Black

Fra vittighed til god familiebil

Engang var Skoda en billig bil, som mange gik og fortalte vittigheder om. Bilen hører stadig til i den billige ende, men i dag får du med denne bil virkelig meget for pengene. Skoda er derfor særdeles velegnet som en rummelig familiebil, hvor der er god plads til både unger og baggage. Derudover leverer Skoda i dag driftssikre biler, der kører langt på literen.

Skoda kom oprindeligt til verden i Tjekkiet, men i 1991 blev en stor del af aktierne i bilkonceren solgt til tyske Volkswagen. Herefter var det slut ved at levere discount-biler, da tysk grundighed i stedet kom til at præge den østeuropæiske bilfabrik. Herhjemme blev Skoda Octavia da også kåret som årets bil i Danmark i 1996. Succesen er fortsat, og du finder i dag mange Skodaer i de danske indkørsler. Mange af de solgte biler, stammer fra Skoda i Brøndby.

Meget bil for pengene

Hos Skoda Brøndby står masser af nye modeller klart til dig, der ønsker en driftssikker, rummelig og billig familiebil. Her kan du få alt den information om din kommende Skoda, som du måtte ønske dig. Skoda i Brøndby er nemlig drevet af rutinerede Skoda-entusiaster, der kan hjælpe dig til lige den Skoda, du har allermest brug for. Høje skatter og afgifter er desværre en del af hverdagen for danske motorejere. Men netop derfor er Skoda et rigtig godt valg, da du her får virkelig meget bil for dine penge. En bil der helt sikkert vil kunne glæde både dig og din familie.

Oplev Danmark i en Skoda

Der er ikke noget så skønt som at opleve Danmark på fire hjul. I en Skoda er der tilmed god plads på bagsædet, så dine unger ikke skal føle sig klemt inde. Så uanset om du er på udkig efter en Skoda Fabia, Octavia eller Kamiq, så kan Skoda i Brøndby hjælpe dig til at blive den lykkelige ejer af verdens bedste familiebil.

Flere Nyheder