Gode råd til dig, der skal købe ny facadedør

30 april 2022
Steffen Hansen

advertorial

Valget af din facadedør afhænger meget af, hvordan resten af dit hus ser ud. Det er typisk designet på en særlig måde, hvor du skal finde en dør, der kan matche det design. Der findes en masse døre, som du kan vælge imellem, og derfor kan det godt være svært at træffe en beslutning.

Læs med her og få vores gode råd til, når du skal ud og købe en facade dør.

 

facadedøre

 

Tænk på dørens stil

Bor du meget minimalistisk eller har du et ældre hus, hvor stilen er mere klassisk og traditionelt? Du skal tænke på stilen, som du ønsker at matche med resten af huset. Derfor kan det måske se sjovt ud, hvis du vælger en glasdør til et ældre herskabsvilla. Det kommer naturligvis an på resten af husets design, men det er en god idé at finde noget, der harmonerer godt med hinanden.

Læs mere på linket her: https://klarvinduer.dk/dore/facadedore 

 

Tænk på dørens materiale

Ligesom ved vinduer eller andre elementer i dit hjem, så kan du også vælge døre i forskelligt slags materiale. Facadedøre skal gerne være lidt mere robuste end de indvendige døre, som du har. Du kan f.eks. overveje en facade dør i træ/alu, da det har god holdbarhed og er meget solidt. Ellers kan du også spørge forhandlere af døre om hjælp og guide til, hvad du skal vælge.

 

Se på dørens sikkerhedsfunktioner

Din hoveddør er en af de vigtigste måder at holde ubudne gæster ude på. Derfor skal du tænke grundigt over, hvilke døre der har gode sikkerhedsfunktioner, og sørg for at spørge professionelle om råd, før du køber. Nogle døre kan være mere sikre end andre, så det er værd at lave din research.

Du kan eventuelt snakke med en låsesmed eller et sikkerhedsfirma om, hvad du skal vælge af sikkerhed til din facade dør, så du altid vil føle dig tryg i dit eget hjem.

Flere Nyheder