Hvorfor du bør lære Excel

08 august 2021
Steffen Hansen

I dette blogindlæg vil vi se på de 3 vigtigste grunde til, at du bør lære Excel. Verden bliver på daglig basis mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at kunne følge med, for fortsat at være relevant på arbejdsmarkedet.

Excel bruges i mange job

Den første grund til at lære Excel er, at det er udbredt i vores samfund som helhed. Der er mange forskellige job, der kræver viden om, hvordan man bruger det, lige fra lønregning, lagerstyring, budgettering, dataanalyse og meget mere.

Hvis du er dygtig til Excel kan du derfor øge dine chancer for at få dit drømmejob, hvad end det er på et kontor, som revisor eller som HR medarbejder.

Excel kan være et fantastisk værktøj til selvudvikling

Den anden grund til, at du bør lære Excel, er at det kan hjælpe dig personligt på mange områder af dit liv. Det er altid rart at vide, hvordan man bruger værktøjer som et excelark, fordi du så vil være i stand til at organisere din hverdag. Excel kan blandt andet bruges til at holde styr på dit budget, lave en madplan og meget andet.

Excel kan også være en god tilføjelse til dit CV, når du søger et nyt job, fordi det viser, at du kan benytte et værktøj, som bruges af mange virksomheder og i mange forskellige jobs, som nævnt tidligere.

Excel er nemt at lære

Selvom Excel kan se forvirrende ud, så er det faktisk relativt nemt at lære. Der er i dag mange kurser rundt omkring, det er blandt andet muligt at tage et Excel kursus København og mange andre danske byer.

Hvis man ikke ønsker at deltage i et fysisk kursus for at lære Excel, så kan man lære det ved at se videoer på YouTube eller ved at følge de tusindvis af guides der ligger på internettet.

Flere Nyheder