Lån penge til at sætte boligen i stand for

Hvis du ikke har en kæmpe opsparing, er det fristende at lade boligen forfalde, så du slipper for at hive penge op af lommen til istandsættelse. Men det er ikke altid den bedste løsning – faktisk er det sjældent netop det.

Det er dyrt at renovere – eller det kan i hvert fald være det – men det er som regel penge, der er godt givet ud. Når du sætter dit hus eller din lejlighed i stand, er det nemlig ikke udelukkende et spørgsmål om æstetik; det handler også om praktik, og hvis du tænker dig om, kan din investering blive penge værd i det lange løb.

Har du brug for at låne penge, før du kan sætte dit hus i stand, kan du få mere Information omkring et lån på denne her hjemmeside; og det er netop med udgangspunkt i lån til renovering.

Øg salgsværdien

Hvis din bolig er meget slidt, og det er tydeligt at se, at den ikke er blevet sat i stand i mange år, så kan det være svært at sælge den, hvis du en dag skulle få lyst til det. I hvert fald til en god sum penge. Sørger du derimod for løbende vedligehold, og sætter du de ting i stand, der trænger til istandsættelse, ja, så kan du faktisk højne salgsværdien.

Det er ikke alle renoveringer og tilbygninger, der giver større værdi, og derfor skal du som udgangspunkt tænke dig lidt om. Særligt hvis du låner penge til projektet. Grundlæggende kan man sige, at det er svært at få pengene igen, hvis du investerer i luksus, mens det er lettere at holde dem hjemme, hvis du vælger en klassisk middel løsning af ok kvalitet – så kan du faktisk tjene penge på det.

Er du usikker på, hvad du skal investere i i første omgang, kan det måske være en idé at tage en ejendomsmægler med på råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *