Lad en professionel grafiker forestå dit logo design

16 april 2020
Astrid Pedersen
Lad en professionel grafiker forestå dit logo design

Mange virksomheder vælger at udskyde design af firma logo på ubestemt tid. Der er en tendens til at anskue logo design som ren tilsætning og pynt, og noget, som kan komme på tale når virksomheden først har etableret sig. Men faktisk er logoet en vigtig del af denne etablerings proces.

Det handler nemlig om at få virksomheden og dennes produkter og ydelser til at stå klart i kundernes bevidsthed. Og det gør du ikke ved at bruge et hjemme designet ”logo” bestående af virksomhedens navn skrevet med en standard font fra Microsoft Word.

Hvorfor investere i logo design?

Hvis du er i tvivl om hvor signifikant et vel designet logo er for en virksomheds branding og image, så overveje hvad du tænker på når du passerer et stort gult M ved en motorvejs afkørsel til en rasteplads eller en tank station. De fleste vil lynhurtigt kæde dette symbol sammen med hurtige, billige burgere og pommes frites.

Dette er styrken i et vel designet firma logo – der behøver ingen forklaring. Selv om din virksomhed ikke er en verdens omspændende koncern, har den stadig brug for at profilere sig skarpt for at have en chance. Konkurrencen derude er hård – også blandt de små og mellemstore virksomheder. Og hvis du ønsker at brænde igennem på effektiv manér, bør du få en professionel grafiker til at designe dit firma logo.

Hvem skal jeg vælge til at designe mit firma logo?

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at betale spidsen af en jetjager for solidt og funktionelt logo design. Mange bureauer tager ganske vist en aldeles ublu pris for denne tjeneste – men det kan sagtens lade sig gøre at finde en dygtig grafiker eller grafisk designer, som kan udarbejde et logo design for en rimelig pris. Læs mere på Logoshop.dk

Flere Nyheder