Leder du efter New Yorker-vægge på Sjælland?

13 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Drømmer du om at skabe en chic stil i dit rum? En flot opdeling med en New Yorker væg? Den fede, glasvindues væg giver et stilfuldt og rustik udtryk i rummet. 

Læs meget mere om New Yorker vægge og hvordan du indretter med dem. 

Del rummet op med en New Yorker væg

En New Yorker væg er perfekt til at opdele dit rum med. Det kan være derhjemme såvel som på kontoret. Den smarte vinduesvæg kan dele rummet i to, men samtidig får du stadig lys i hele rummet.

På kontoret kan væggen bruges til at skabe opdeling mellem forskellige afdelinger. Men uden at det hele kommer til at føles aflukket og mørkt.

Du kan også bruge en New Yorker væg på badeværelset. Her kan den fungere som opdeling mellem bruseområdet og resten af rummet. 

Har du en meget lille lejlighed? Der måske kun består af et stort rum? Det kan føles lidt træls til tider ikke at have flere rum. Men det kan du altså let løse ved at sætte en smart glasvæg op i rummet. På den måde kan du afskærme mellem køkkenet og resten af rummet. Eller lave en soveværelsesafdeling. 

Køb din New Yorker væg på Sjælland

Hvor finder du de fedeste New Yorker vægge? Det er ikke lige det møbel, man ser i alle møbelbutikkerne. Det er en lidt mere speciel ting. Ofte skal den speciallaves til at passe til målene i netop dit rum. Du finder mange firmaer online, der forhandler New Yorker vægge på Sjælland.

Skab stil og charme med en New Yorker væg

Badeværelset er især et af de steder, hvor det er blevet populært at indrette med New Yorker vægge. De er helt ideelle som bruservægge. Det ser vildt flot og super nordisk ud. Vælger du en stilfuld New Yorker væg til badet, får du altså et virkelig skønt rum.

Flere Nyheder