Parterapi – bryd destruktive mønstre og få et mere kærligt og levende parforhold

Er der mange konflikter i jeres forhold, og skændes i meget? Magtkampe i hverdagen er ofte ret opslidende, for der er en tendens til, at I bliver selvretfærdige og bebrejder hinanden, og så glemmer I at lytte til hinanden. Hvis I oplever at have svært ved at løse jeres konflikter, så kan det være en god idé at gå i parterapi og tale med en veluddannet og dygtig parterapeut, som kan hjælpe jer med at finde nye og mere konstruktive måder at kommunikere på. Resultatet vil være et mere levende og dynamisk parforhold, hvor I bliver meget bedre til at lytte til hinanden og løse konflikter, og I vil opleve, at kærligheden får mere plads i hverdagen.

Skal I give parforholdet en chance til?

Måske overvejer I skilsmisse, fordi I gennem længere tid har haft store problemer i jeres parforhold. Destruktive mønstre og utroskab er noget af det, som kan føre til skilsmisse. Men det kan være, at I er i tvivl om, hvorvidt I skal blive sammen eller blive skilt. Gennem parterapi kan I finde en afklaring på, om I ønsker en skilsmisse, eller om jeres parforhold skal have en chance til. Parterapien giver jer mulighed for at sætte ord på alle de tanker og følelser, I har, og det gør det nemmere for jer at træffe en beslutning om, hvorvidt I skal blive sammen eller ej. Vælger I at blive sammen, så kan I gennem parterapien lære at anvende redskaber, som hjælper jer til at genopbygge jeres parforhold, så I får større tillid til hinanden og oplever en større livsglæde.

Erfaren parterapeut tilbyder gratis forsamtale

Det er vigtigt, at I vælger en parterapeut, som I har tillid til. Parterapeut Hans Jørgen Juhler i Charlottenlund har mere end 15 års erfaring med parterapi, og han tilbyder en 30 minutters gratis forsamtale, så I kan få afstemt forventningerne. Juhlers arbejdsmetoder tager udgangspunkt i tilknytningsteorier og filosof Alex Honneths bog ”Kampen om anerkendelse”. I kan bestille tid til en forsamtale her http://www.parterapi.info/.

Related posts