poledancer.dk/polterabend

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er mange forskellige aktiviteter man kan lave på en polterabend. Nogle af de mest traditionelle polterabender forløber over en hel dag – gerne en lørdag – og involverer typisk en brunch, en række sjove lege, som er planlagt af den kommende bruds veninder, en grim eller sjov udklædning af bruden, god mad og selvfølgelig en betragtelig mængde alkohol. 

Når det kommer til lege er der mange forskellige af slagsen. Det er meget forskelligt hvad bruden er til, men det må de tætteste veninder afgøre.

Man kan eksempelvis lave en quiz til bruden, hvor hun skal gætte hvad hendes kommende mand har svaret på en række forskellige spørgsmål om hende. Så skal man bare sørge for, at filme mandens svar forinden eller at have svarene klar på papir. Man kan også lave en quiz til deltagerne, hvor de skal gætte forskellige facts om bruden – eksempelvis yndlingsslik, normale sengetid, fremtidsdrømme eller lignende. 

Skal der mange veninder med på polterabend, som ikke kender hinanden i forvejen, er det desuden en god ide, at planlægge en leg, som lægger op til at man lærer hinanden at kende. Det kan eksempelvis være den lille gaveleg, hvor hver veninde har en lille gave med til bruden, som symboliserer en oplevelse de har haft sammen. Herefter skal bruden så gætte hvem gaven er fra og fortælle historien bag. 

Når lege, mad og drikke er kommet på plads, er der kun en enkelt ting der mangler. Det frække indslag. Der har længe været tradition for, at den kommende brud skal overskride nogle erotiske grænser eksempelvis i form af mandestrip. Vil man gerne overraske hende med et anderledes indslag er der meget inspiration at hente på poledancer.dk/polterabend hvor man kan hyre en mandlig poledancer. En poledancer giver jer en helt anderledes oplevelse end en mandestripper og det vil med garanti være et hit. 

Related posts