Vippeserum – Find de bedste beauty-produkter online

21 juli 2020
Athene Eriksen

Vippeserum – Fremhæv din indre skønhed 

Øjnene er en evig kilde til mystik. De afspejler vores tanker og følelser, og de giver udtryk og udstråling, til enhver kvinde. De fremhæver vores indre, bringer vores femininitet og kvindelighed frem, på en smuk og naturlig måde. Med vores øjne viser vi verden, hvem vi er og derfor ønsker de fleste af os, også at fremhæve et af vores smukkeste fortrin. Dertil kan vippeserum være en rigtig god investering, hvad enten du er glad for diverse make-up produkter eller foretrækker at være au naturel.

Det som gør vippeserum til et musthave på enhver kvindes toiletbord, er at den naturligt går ind og plejer, styrker og beskytter dine egne vipper. De aktive ingredienser i blandingen, som eksempelvis bimatoprost hjælper til at gøre dine vipper længere og mere smidige. Dertil indeholder den også glycerin, panthenol og allantoin, som alle har en fugtgivende og beroligende effekt. Derfor skal du ikke frygte irritation i øjenregionen, som man kan risikere ved brug af produkter, med mindre skånsomme blandinger.

Dette gør den perfekt egnet til dig som bruger vippe extentions og har brug for at styrke dine vipper, så de bedre kan ‘bære’ de ekstra vipper du får lagt på. Til dig som foretrækker ikke at bruge så meget make-up og hellere vil være naturlig, hjælper den til at give dybde, ved at styrke og fremhæve dine egne vipper.

Siden vi startede vores forretning i 2016, har vores vision været klar: Vi vil være det bedste beauty-firma i Danmark. Så hvordan bliver man det? I vores filosofi kan man kun være de bedste, hvis det er kundernes bedømmelse. Vi har derfor eksklusivt udvalgt en række produkter, til dig som er kvalitetsbevidst og ikke ønsker at gå på kompromis.

Vores mål er 100% kundetilfredshed og vores måde at sikre det er: kvalitet, fleksibilitet og troværdighed. Dette er vores vigtigste værdier, fordi kun det bedste, er godt nok til dig. 

Ønsker du at vide mere omkring vippeserum og hvordan det virker? Køb skønhedsplejeprodukter online, så du kan få et overblik over alle de muligheder du har, for at forskønne din hverdag. 

Flere Nyheder